summer_rain_78933949Ulkona sataa, sisällä on tylsää? Älä hätäile, sillä nettipelit muuttavat päivän kuin päivän säteilevän aurinkoiseksi.

Netissä pääset pelaamaan myös kioskipelejä

Suosituimmat pelit löytyvät kioskeilta ja kaupoista. Tiesitkö, että suosikkipeleihin, kuten Kenoon, uutuuspeli Naapureihin ja Totoon voi osallistua myös netissä helposti ja edullisesti.Sateisena päivänä on mukava puuhastella kodin lämmössä vaikka lottoriviä täytellen. Maksu sujuu kätevästi omalta pankkitililtä, eikä lenkin tekemistä kioskille sateessa tarvita, ellei itse niin halua. Internetissä pelien hinnat ovat samat kuin kioskillakin pelatessa, ja myös peliajat ovat lähes samat. Netistä löydät lisäksi paljon lisätietoa peleistä, kuten myös viime kierrosten tulokset ja voitonjaon. Netistä saat tietoa myös uutuuspeleistä ja löydät havainnollistavat pelisäännöt helposti.

Eurojackpot valtaa suomalaisten pelirutiinit

Eurojackpot on ollut jo kauan myös Suomessa pelattavien pelien listalla, mutta monille Eurojackpot on edelleen uusi tuttavuus. Suomen lisäksi Eurojackpotia pääsee pelaamaan Saksassa, Hollannissa, Italiassa, Espanjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Kroatiassa, Tšekeissä, Unkarissa, Sloveniassa, Norjassa, Ruotsissa, Islannissa ja Slovakiassa.Eurojackpot-numerot arvotaan perjantaisin kello 21:45 ja Eurojackpot tulokset voi tarkistaa netistä klo 22. Arvonta esitetään Suomen televisiossa hieman puolen yön jälkeen alkavassa lähetyksessä. Eurojackpot-rivi maksaa tuplasti lottorivin verran, eli 2 euroa, mutta yleensä voittosummakin on huomattavasti suurempi, sillä Eurojackpotissa päävoiton summan taataan olevan vähintäänkin 10 miljoonaa euroa.Usein voittosumma kipuaa kuitenkin huimiin lukemiin, kuten 90 miljoonaan euroon ennen kuin päävoiton voittaja löytyy veikanneista. Samalla tavalla kuin Lotossakin, Eurojackpotissa jokainen voittamaton päävoitto siirtyy seuraavalle kierrokselle.

Ruotsalaisia pelejä ei enää pääse pelailemaan Suomessa

Erilaiset veikkauspelit ovat aina olleet suomalaisille mieluista viihdettä. Ennen monilla oli tapana veikata myös ruotsalaisia Svenska Spelin pelejä, mutta nykyisin näiden pelien pelaaminen on estetty suomalaisille. Svenska Spelin pelit olivat suomalaisten keskuudessa suosittuja niiden edullisen hinnan ja suurempien voittojen takia. Nykyisin näitä pelejä pääsee pelaamaan vain tämän veikkausyhtiön veikkauskortilla, jonka saamisen edellytyksenä on ruotsalainen osoite.Veikkauskortti on myös henkilökohtainen, eikä sitä siis pääse käyttämään, vaikka esimerkiksi joku sukulainen asuisi Ruotsin maaperällä. Onneksi meillä on kuitenkin omat Veikkauspelimme, joita on mukava pelailla myös netissä silloin, kun se itselle parhaiten sopii.